O nama
 
■ TIVI ABRAZIVI je porodična firma osnovana 1975. godine. U vrlo skromnim uslovima manufakturne proizvodnje magnezitnih bruseva, proizvodnja se vrlo brzo povećavala i usavršavala, a zahtevi tržišta bili su stalno veći od mogućnosti. Povećanje proizvodnje nametalo je potrebu za većim radnim prostorom, više zaposlenih i mnogo više od uobičajenog radnog vremena.

Odgovor na zahteve tržišta u pogledu zadovoljavanja kvaliteta i danas su osnovna preokupacija stručnjaka koji rade u okviru firme. Stalni kontakti sa institutima u zemlji i inostranstvu, kao i višegodišnja saradnja sa vodećim italijanskim i nemačkim firmama, doprineli su usavršavanju kvaliteta proizvoda kao i proširivanju asortimana.

U prvih deset godina ovladali smo proizvodnjom svih vrsta bruseva za mašinsku obradu kamena, odnosno magnezitnom, sintetičkom, kao i kompozitnim vezama za različite namene. Krajem 1986. godine počeli smo sa proizvodnjom dijamantskih alata za sečenje i brušenje kamena. Danas je pravo zadovoljstvo razgovarati i razmenjivati iskustva sa našim potrošačima sa kojima smo prošli ovaj put
stalnog i obostranog uticaja na promene u poboljšanju kvaliteta i razvoju novih proizvoda.
 
■ Cilj nam je da sada napravimo sajt koji će se usredsrediti na rešavanje problema vezanih za procesnu obradu mermera, granita, keramike i stakla, kao i različitih vrsta betona. Kako postoje različiti problemi, počevši od geoloških ( raznolikost materijala i njihove strukture ), preko
mehaničkih ( tipovi mašina i zahtevi obrade ), do tehnologije izrade abraziva ( kompozicija, ekvilibrijum abraziva i veziva, modaliteti obrade ... ); ovom prezentacijom želimo da, osim poboljšanja prodajnih mogućnosti, ostvarimo pravi dijalog sa korisnicima naših proizvoda radi dobijanja pravovremenih povratnih informacija o problemima nastalim pre, za vreme i posle korišćenja naših alata.

Računamo na veliku podršku naših saradnika putem e-maila.
design by NormaReclamare