RÓLUNK
 
■ A TIVI ABRAZIVI, 1975-ben alapított családi vállalat. A szerény manufakturás magnezit- köszörűkő gyártás gyorsan növekedett és tökéletesedett, a piac követelményei pedig mindig nagyobbak voltak a gyártási lehetőségektől. A gyártás növekedése maga után vonta a munkahely-munkás-munkaidő bővítésének szükségességét.

A Vállalat szakembereinek főfeladata ma is, a piac minőségi követelményeinek biztositása.
A kül-és belföldi kutatóintézetekkel és vezető olasz és német gyártókkal fenntartott kapcsolat hozzájárul a minőség tökéletesítéshez és a termékválaszték bővítéséhez.

Az első tiz évben bevezettük közel minden fajta köszörűkő gyártását a kő gépi megmunkálására, úgy mint: "magnezit", szintétikus-és kompozit kötéssel rendelkező különböző felhasználású kövek gyártását. 1986. végén elkezdtük a vágó és csiszoló gyémánteszközök gyártását is. Ma, fogyasztóinkkal együtt, nagy megelégedettséggel emlékezünk vissza a fejlődés közös útjára.
 
■ Most, egy olyan honlap összeállitása a célunk, amely a márvány, gránit, kerámia és üveg, valamint a különböző minőségü beton megmunkálásának nehézséginél jelenkező megoldásokra irányul. Mivel különböző nehézség áll fenn a geológiai (anyagfelépités és struktúra), a mechanikai (géptipus, a megmunkálás követelményei), az abrazivkő előállításának technológiájáig (összetétel, az abraziv- és kötőanyag egyensúlya, a megmunkálás módjai ...); ezzel a bemutatással, az eladás lehetőségeinek javitása mellett, egy igazi párbeszédet szeretnénk megvalósitani termékeink felhasználóival, az időszerű visszajelzések és észrevételek megszerzése érdekében, a felhasználás előtt, alatt és után felmerülő próblémákról.

Számítunk a munkatársaink támogató észrevételeire, e-mailben.
design by NormaReclamare